Vrouwen laten zich in de watten leggen in zaal Den Boom

Print

Foto: Patrick Van Dyck

Boechout - Ruim dertig vrouwen daagden op in zaal Den Boom in Vremde voor de eerste vrouwenverwendag georganiseerd door de Vremdese Gezinsbond.

“Omdat we met Vaderdag onze jaarlijkse vaderdropping organiseren werd het de hoogste tijd om ook de vrouwen eens in de watten te leggen”, vinden organisatoren Marleen Van Heuckelom, Nadine Verhaeghe en Ann Bullier uit Vremde. Omdat 8 maart Internationale Vrouwendag is, had het trio meteen een geschikte datum gevonden. De vrouwen kunnen kiezen uit een massage, een sessie bij een pedicure en een manicure, een initiatie maquillage of gellakken van de nagels.

“Een initiatie maquillage leek me wel wat”, vertelt Katelijne Goethals (47) uit Vremde. “Ik gebruik heel weinig make-up. Dit is het ideale moment om enkele tips te krijgen.” Of vrouwen soms te weinig verwend worden? “Dat vind ik niet”, knipoogt Kathelijne. “Daar moeten de vrouwen zelf voor zorgen.” Het succes van deze eerste vrouwenverwendag smaakt naar meer. “Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar”, vinden de organiserende dames.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio