Kürt Rogiers krijgt vaste rol in Familie

Foto: VTM

Kürt Rogiers krijgt vaste rol in Familie

Print

Fans van de soap Familie verwelkomen binnenkort een bekend gezicht. Niemand minder dan Kürt Rogiers krijgt een vaste rol in de soap toebedeeld.

De man begint in mei aan zijn eerste draaidag en zal vanaf het najaar 2016 elke weekdag te zien zijn in de soap. “Acteren zit in Kürts DNA en dat is een passie die hem blijvend drijft. Hij kan een breed spectrum van rollen aan en blijft één van Vlaanderens lievelingen onder de acteurs. We zijn er dan ook van overtuigd dat hij dé geknipte man is om gestalte te geven aan één van de grote rollen die vanaf het najaar in de verhaallijn van Familie zal opduiken”, laat programmadirecteur VTM weten.

“In mei begin ik bij Familie aan een toffe uitdaging. Niet alleen zie ik er een aantal collega-acteurs uit het verleden terug met wie ik weer enorm veel zin heb om opnieuw samen te werken. Sandrine André, Werner De Smedt en Roel Vanderstukken om er maar enkelen te noemen. Maar ik wil me smijten in deze nieuwe rol. Je een personage eigen maken, van gedrag over manier van praten tot manier van stappen,… dat is als acteur altijd smullen. Dus de goesting is groot. Ik kan momenteel nog niet uitweiden over het personage waaraan ik gestalte zal geven, want dat zou wellicht een spoiler zijn voor de fans,… de fans van wie ik trouwens hoop dat ze mij snel in hun armen zullen sluiten”, besluit Rogiers.

Kürt Rogiers werkt ondertussen al ruim 20 jaar voor VTM. Hij nam er onder meer de rol van Sneyers in Wittekerke op zich, speelde rollen in Costa, Sara, Danni Lowinski, Zone Stad, Code 37, Aspe, Kattenoog, Spitsbroers en was radio-dj in de ochtend bij QMusic. Hij presenteerde ook De Grote Sprong, Sterren Op de Dansvloer, Valkuil en The Voice Kids.

Nu in het nieuws