© Vijf

Marvin en verleidster Chiara maken ruzie op restaurant in Antwerpen

Het Vijf-programma Temptation Island is nog volop aan de gang, maar Marvin, die deelneemt met zijn vriendin Louise, en verleidster Chiara houden zich niet in om zich op Facebook volledig bloot te geven. En zo meteen een deel van de ontknoping van het programma te verklappen.

aee, bpr

De kijker zag al hoe Marvin in Thailand Louise bedroog en stomende momenten beleefde met Chiara, maar de twee verstoppen niet dat ze na afloop van de opnames een relatie begonnen met elkaar.

En ook daar zit al een haar in de boter. Marvin werd onlangs samen met nóg een andere dame, een blondine, gespot op restaurant in Antwerpen. Chiara kreeg er echter lucht van. Ze stormde de zaak binnen en gooide een zak vol kleren van Marvin naar diens hoofd.

Andere aanwezigen deelden het moment maar wat graag op de sociale media, en ook Marvin en Chiara zelf postten achteraf hun zegje. “Deze shit motherfucker is mij ni waard”, aldus Chiara. Maar ook Marvin was woedend: “Gestoord. Echt, ik schaamde me.” Voorts noemt hij haar in zijn reactie “een crank wijf”. Ook beweert hij dat Chiara later door de manager van het ­restaurant werd buitengezet. Meer actie op de sociale ­media dan in het programma zelf, dus.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio