voetbal1ste provinciale - Seppe VeraghtertHoutvenne

“Tot laatste speeldag knokken voor de titel”

Print

Na een magere 1 op 6 en het verlies van de leidersplaats, moet het ambitieuze Houtvenne zich snel herpakken. Dat kan vanavond al, in de inhaalwedstrijd op bezoek bij Antonia. Bij winst komt Houtvenne op gelijke hoogte met leider GR Katelijne.

De heenwedstrijd tegen Antonia eindigde op een 2-2 gelijkspel. “Op het einde hebben we onze voorsprong toen weggegeven”, herinnert Seppe Veraghtert zich.

Veraghtert moest vorige zaterdag meer dan eens gepast tussenbeide komen om VC Herentals van een doelpunt te houden (0-0). Hij rekent tegen Antonia op een beter resultaat. “Een punt tegen Herentals was te weinig, maar op basis van de tweede helft was het wel een correcte uitslag. Op Antonia moet het meer zijn. Als we daar niet winnen, ziet het er niet zo fraai uit. Op een zwaar en vettig veld zal het geen gemakkelijke klus worden. Ik zal alvast proberen om de nul te houden. Het is dan aan mijn ploegmaats om het af te maken.”

“Hopelijk kunnen we een paar geblesseerden recupereren. De blessures vallen op een heel slecht moment. Maar als we Antonia kunnen verslaan, trekken we vol vertrouwen naar VV Duffel, dat de laatste weken weliswaar voor een paar verrassingen kon zorgen. Het ziet ernaar dat we tot de laatste speeldag zullen moeten knokken voor de titel.”

MEER SPORTNIEUWS