voetbal 1ste provinciale - Seppe CoeckelberghsWitgoor

“Zolang het mathematisch kan, gaan we ervoor”

Print
Dessel -

Witgoor hield de punten thuis tegen 's Gravenwezel-Schilde (4-1) en heeft zich met een 6 op 6 nog helemaal niet neergelegd bij de degradatie.

“Zolang het mathematisch kan, moeten we er vol voor gaan”, zegt Seppe Coeckelberghs, die zondag opnieuw aan de aftrap kwam na meer dan twee maanden blessureleed. “Ik viel half december uit met een blessure aan de knie. Aanvankelijk was het zoeken naar de juiste diagnose, maar na een bezoek aan de specialist en een scan, bleek ik botoedeem te hebben. Daar bestaat geen echte behandeling voor, enkel rusten kan het probleem verhelpen”, zegt de Mollenaar, die sinds kort weer fit is en vorige week bij de beloften kon spelen. Afgelopen weekend zat Coeckelberghs opnieuw bij de kern en omdat Thomas Ruts bij de opwarming geblesseerd uitviel, kwam hij meteen aan de aftrap.

“Ik ben dan wel blessurevrij, op conditioneel vlak heb ik nog een achterstand, maar dat is na zo'n lange periode van afwezigheid normaal. Ik ben al lang blij dat ik opnieuw aan voetballen toe kom en ik hoop dat ik in die laatste zes wedstrijden mijn steentje kan bijdragen. We pakken nu zes op zes en blijven meestrijden voor het behoud. We beseffen allemaal dat het moeilijk zal worden, maar we gaan er volop voor. Deze twee opeenvolgende zeges hebben ons erg veel deugd gedaan.”

Meer sportnieuws