voetbal 1ste provinciale - Nick Van den Bulck Antonia

“Titelstrijd nog spannender maken”

Print

Nick Van den Bulck bleef tegen Kaart (2-2) op de bank, maar hoopt vanavond tegen Houtvenne op speelminuten. Van den Bulck stond vorig weekend tweemaal op het scheidsrechtersblad.

“Ik was door een verrekking in de kuit drie weken out en deed zaterdagavond matchritme op bij de B-ploeg. Ik was achteraf vrij stijf, maar kreeg zondag voor de wedstrijd van de A-ploeg tegen Kaart toch een plaats op de bank. Het gelijkspel was juist, want we waren beter in de eerste helft en toonden na de ongelukkige achterstand mentale weerbaarheid. In de slotfase kwamen we nog goed weg toen de bezoekers het nalieten ons met een derde doelpunt af te maken”, blikt Van den Bulck terug.

Vanavond speelt Antonia de inhaalmatch tegen Houtvenne.

“Hopelijk is dit een goed moment om Houtvenne te bekampen. Na de één op zes verspeelden ze de leidersplaats en is er misschien wat twijfel in hun rangen geslopen. Houtvenne wil absoluut promoveren en aast ongetwijfeld op de drie punten. Ze tellen ook enkele afwezigen. Wij willen daar optimaal van profiteren. We voelen geen druk en kunnen ontspannen spelen, maar moeten ons herpakken na de schamele twee op twaalf. We gaan ons niet ingraven en zullen voluit voor de zege bikkelen om de titelstrijd nog spannender te maken.”

MEER SPORTNIEUWS