voetbal 1ste provinciale - Cédric Peeters ’s Gravenwezel-Schilde

”Behoud verzekeren wordt heel moeilijk”

Print

’s Gravenwezel-Schilde verloor met zware 4-1 cijfers op het veld van degradatieconcurrent Witgoor en zakt naar de voorlaatste plaats. De degradatie wenkt voor Cédric Peeters en co. Peeters mocht na vijfenvijftig minuten invallen maar moest met een beenblessure tien minuten voor affluiten weer naar de kant.“Het veld in Dessel lag er bijzonder zwaar bij”, aldus Peeters. “De twee ploegen probeerden wel te voetballen maar dat lukte niet echt. Dat we uiteindelijk met 4-1 verloren, kwam hard aan. Het behoud verzekeren wordt nu wel heel moeilijk. Zeker met nog wedstrijden tegen hoger geklasseerde clubs als Houtvenne, GR Katelijne en Antonia voor de boeg.”

De spelers van ’s Gravenwezel-Schilde deden er nochtans alles aan om in Dessel punten te pakken. “Na de 2-1 voerden we de druk op en creëerden we een paar kansjes. Maar de goal viel aan de overkant. Na die 3-1 gingen de hoofden bij veel spelers naar beneden.”

Peeters viel dan nog geblesseerd uit.“Ik had vorige week al problemen met mijn bovenbeen. Dat ik toen geschorst was, kwam me eigenlijk goed uit. Tijdens de voorbije week had ik geen last meer van die blessure, maar zondag kon ik na vijfentwintig minuten voetballen niet meer verder. Dat was echt wel jammer want ik wilde er nog iets van maken. Ik ben benieuwd wat het resultaat van de echo zal zijn.”

Meer sportnieuws