voetbal4de provinciale C - Joran De Bruyn Reet

“Uitzicht op de vierde plaats”

Print

Het was een goed weekend voor Reet. Zelf won het met 4-1 van Grasheide en de concurrenten voor een ticket voor deelname aan de eindronde lieten allemaal punten liggen. Ondanks een nog moeilijk programma leeft de ambitie om deel te nemen aan de eindronde.

“Na het verlies van vorige week wisten we dat we er zondag tegen Grasheide volle bak tegenaan moesten gaan”, zegt Joran De Bruyn.

“Onze eerste helft was erg goed waardoor we bij de rust al op een geruststellende 3-0 voorsprong stonden. In de tweede helft kregen we het wat moeilijker en zakten we wat weg. Grasheide kon de 3-1 maken, maar daarna ging het plots weer beter. Het werd uiteindelijk nog 4-1”, vertelt De Bruyn, die voor geen familie is van de broertjes Kevin en Yannick De Bruyn die ook bij Reet aan de aftrap stonden.

“Door het puntenverlies van de ploegen net boven ons hebben we opnieuw uitzicht op de vierde plaats, die meer dan waarschijnlijk recht geeft op deelname aan de eindronde. Komend weekend staan we voor een belangrijke wedstrijd tegen Leest United. Met ook nog matchen tegen Rumst en leider Lippelo voor de boeg beseffen we dat het niet makkelijk wordt.”

“Het zou goed zijn als we eens een reeks kunnen neerzetten, want dat is ons dit seizoen nog niet gelukt”, aldus De Bruyn, die net als de meeste andere spelers bij Reet blijft. “Ik voel me hier goed, dus waarom zou ik veranderen?”

Meer sportnieuws