voetbal3de provinciale B - Kevin Cavens Kessel United

“Onze supporters nog eens verwend”

Print

Kessel United pakte thuis zwaar uit en klopte SC Mechelen met 6-2. Dat werd tijd, want de laatste thuiszege dateerde al van 1 november. Kevin Cavens hoopt dat Kessel nu gelanceerd is voor de eindronde.

“We kwamen nochtans weer snel op achterstand”, vertelt Cavens. “Ik denk dat we al bijna in elke match op achterstand zijn gekomen. Maar na tien minuten stond het 2-1 voor ons. Dat was lang geleden en gaf een goed gevoel (lacht). Daarna liep het in de eerste helft van een leien dakje. Elke aanval werd een doelpunt. Bij de rust stond het 5-1. Er zaten wel enkele mooie doelpunten tussen, dus we hebben de supporters ook nog eens verwend. Dat werd nog eens tijd.”

Cavens heeft ook geen verklaring voor die mindere periode. “Na het behalen van de periodetitel hebben we vijftien matchen niet echt goed gespeeld. Misschien omdat de druk weg was, misschien omdat de jongeren wat ervaring missen, ik weet het niet. Maar om in de eindronde goed voor de dag te komen, is het belangrijk dat we terug beginnen te winnen, want dat geeft vertrouwen. Ik vind ook dat je in de eindronde ambitie moet tonen.”

“Zelf zal ik hier volgend seizoen niet meer spelen, ik pas niet in de toekomstvisie van de club. Maar ik ben niet van plan te stoppen met voetballen, daarvoor doe ik het nog te graag.”

Meer sportnieuws