Kim Kardashian post naaktfoto, dertien weken na bevalling

Foto: *

Celebs

Kim Kardashian post naaktfoto, dertien weken na bevalling

Print
Wat doe je als je op de modeweek van New York bent en niets hebt om aan te trekken? Dan deel je toch gewoon een naaktfoto met je volgers, moet Kim Kardashian gedacht hebben. De foto lokte heel wat reactie uit over haar strakke lichaam, maar het zou ook kunnen dat het om een oude foto gaat.

Social media hadden het de afgelopen weken vooral over de vreemde tweets van echtgenoot Kanye West en over halfzus Kendall Jenner, die zowat elke show van een groot modehuis loopt. Wat doe je als je vindt dat de wereld wat weinig aandacht heeft voor het feit dat je best al veel bent afgevallen sinds de geboorte van je tweede? Als je Kim Kardashian heet en niet zo gelooft in subtiliteit, post je een poedelnaakte foto met enkele strategisch geplaatste balkjes. 

 

Ondertussen werd duidelijk dat het niet op een 'kijk eens hoeveel ik ben afgevallen' -foto gaat, maar om een oude foto die genomen werd tijdens de modeweek van Parijs, nog voor Kim zwanger was van haar zoon Saint. "Ik voel me zeer gevleid dat jullie dachten dat het een recente foto was", twitterde Kim later op de dag.

 

 

 

NIET TE MISSEN