© PN

Coach Gevaert moet puzzelen in Virton

Antwerpcoach David Gevaert zakt vrijdag met lichte kopzorgen af naar Virton. De Oost-Vlaming moet heel wat basisspelers missen en zal moeten puzzelen voor de belangrijke clash in de Ardennen. N'Diaye (vijf keer geel) is geschorst, terwijl Binst voor lange tijd out is met een zwaar knieletsel en vrijdag wordt geopereerd, net als Huysmans (meniscus). Bovendien zijn Limbombe (hamstring) en Hairemans (enkel) haast zeker nog steeds onbeschikbaar.

STDR

In het lijstje geblesseerden staat sinds deze week ook de naam van Naessens. De aanvaller kwetste zich al dinsdag aan het hielbeen tijdens de ochtendtraining op het kunstgras, waardoor hij de namiddagtraining miste. Ook donderdag ondervond Naessens nog hinder, waardoor zijn speelkansen zwaar zijn gereduceerd.

Vansteenkiste (knie) en Perdichizzi (adductoren) revalideren gewoon verder. De Great Old traint nog vanochtend, waarna spelers en staf al afreizen naar de buurt van Virton, waar de groep zal overnachten. Zaterdagavond speelt Antwerp al om 18.00 uur.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws