© Photo News

Wolfsburg-verdediger Jung scheurde kruisband tegen Gent

Het Duitse VfL Wolfsburg zal het de rest van het seizoen zonder verdediger Sebastian Jung moeten doen. De 25-jarige Duitser blesseerde zich woensdag tijdens de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League op het veld van AA Gent zwaar aan de knie. Dat meldde Wolfsburg donderdag.

lgo

"Jung liep een scheur van de voorste kruisband in zijn linkerknie op en zal enkele maanden ontbreken op het veld", liet de Bundesliga-club donderdag weten. De verdediger werd in de toegevoegde tijd van de eerste helft gewisseld in de Ghelamco Arena. "Het is heel spijtig dat 'Sebi' nu uitvalt", laat Wolfsburg-coach Dieter Hecking weten. "Hij liet de afgelopen weken zien dat hij belangrijk kon zijn voor het team." Jung stond de laatste zes partijen telkens in de basis bij Wolfsburg.

Jung zelf kon zijn teleurstelling ook moeilijk verstoppen. "Ik had me goed voorbereid op de terugronde van het seizoen. Nu moet ik even bekomen van de schok. Maar ik ga hard werken om zo snel mogelijk opnieuw op het veld te staan."

MEER OVER KAA Gent

Meer sportnieuws