© pn

Gaat Kanye West straks weer door het lint?

Kylie Jenner heeft op woensdag een deal gesloten met sportmerk Puma. Dat zou wel eens niet naar de zin kunnen zijn van haar rappende schoonbroer Kanye West, zo blijkt uit twee eerdere tweets van de ster.

vwh

“Ik ben blij en opgewonden dat ik mag zeggen dat Puma gaat samenwerken met Kylie Jenner”, bevestigde manager van het merk Adam Petrick aan het Amerikaanse People Magazine. “Kylie zal te zien zijn in de zomercampagne, die in april wordt gelanceerd.”

Kanye is tegen

Dat nieuws zal volgens Amerikaanse media, waaronder de Huffington Post, een schop tegen de schenen zijn van Kanye West. Op dinsdag 9 februari, deden er geruchten de ronde dat Kylie zou samenwerken met Puma, maar de rapper liet via Twitter duidelijk blijken dat hij het geen goed idee vond. Kylie is immers een van de gezichten van zijn eigen merk, Yeezy. “Er zal nooit een samenwerking zijn tussen Kylie en het merk. Dat is wel familie. Kylie hoort voor de volle 1000 procent bij team Yeezy”, schreef hij. Een paar seconden later volgde een tweede tweet. “Jullie mogen jullie miljoenen dollars houden. Probeer maar niet om de familie uit elkaar te trekken”, liet hij nog weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ontspoord

West heeft het de laatste tijd moeilijk om zijn woede en bizarre uitspraken te controleren. Eerder deze week stelde hij via Twitter een bijzondere vraag aan Facebook-baas Mark Zuckerberg omdat hij in financiële moeilijkheden zou verkeren. “Investeer 1 miljard in mijn ideeën”, stelde West voor. “Je houdt van hiphop, je houdt van mijn werk. Ik ben je favoriete artiest, maar je ziet me nauwelijks staan en speelt mijn album toch in je huis.”

Na de tweets volgden nog enkele bizarre berichten. “Ik ben de Michael Jordan en Stephen Curry van de muziek. Dat betekent dat ik de beste ben van twee generaties”, schreef hij maandag. Intussen zijn ook geluidsfragmenten opgedoken van talkshow Saturday Night Live waarin West zegt dat hij een grotere artiest is dan Pablo Picasso. Zijn vaste songschrijver Rhymefest, heeft al gesuggereerd dat Kanye ontspoord is en zowel spirituele als mentale hulp nodig heeft.

NIET TE MISSEN