© GVA

Buurtfestival Turnhoutsebaan: bekend Borgerhout ontmoet bewoners

In De Roma vindt woensdag 2 maart het gratis Buurtfestival Turnhoutsebaan plaats. Dit evenement voor de hele buurt is een organisatie van Gazet van Antwerpen, samen met De Roma, en past in het grotere project 'Turnhoutsebaan, de wereld in één straat'.

PH

Aan het gratis buurtfestival, dat al van start gaat om 12u, neemt zowat heel bekend en artistiek Borgerhout deel. Pieter Embrechts, die voor Gazet van Antwerpen ook een videoreeks maakt over de buurt, is natuurlijk één van de bekende mensen die je er tegen het lijf kan lopen. Verder brengen Eddy et les Vedettes muziek samen met Della Bosiers en Ben van der Linden. Ook Michael Pas, Nele Bauwens, Geert Hautekiet en Abdou, Gène Bervoets, Frank Mercelis en nog een hele reeks anderen vullen het programma in.

Wie vroeg komt (12u), kan deelnemen aan de gratis lunch of met de kinderen genieten van een voorleessessie, Theater Froefroe of Studio Kuurjeus. 's Avonds vindt ook een panelgesprek over de Turnhoutsebaan plaats, dat mooi aansluit bij de lopende bijlagereeks in Gazet van Antwerpen. Later op de avond neemt de muziek het dan weer over, met nog eens Eddy et les Vedettes en een aantal muzikale gasten op het podium.

Ontdek hier het hele programma van het Turnhoutsebaan Buurtfestival.

Kom je naar dit evenement? Like en meld je aan op Facebook!

Meer over de Turnhoutsebaan