Volleybal 1ste divisie (v)

Vosselaar met vertrouwen naar Olen

In eerste divisie spelen de vrouwen van Vosselaar zaterdag een uitwedstrijd bij Olen en dat mag beschouwd worden als een Kempense derby.

paha

“Olen staat momenteel op de tiende plaats met zestien punten en wij staan zesde met drieëntwintig punten”, overloopt Vosselaartrainer Jan Weyns het klassement. “Daarom moeten we voluit voor de overwinning en de drie punten gaan. We ambiëren op het einde van het seizoen minstens de vierde plaats. Hopelijk zit de derde stek er zelfs in. Maar dan moet je natuurlijk punten pakken in wedstrijden als tegen Olen.”

“Ik denk dat onze tegenstrever wat pech heeft gekend met blessures en dat het dus niet meer dezelfde ploeg zal zijn als in de heenronde. In eigen zaal wonnen we toen met 3-2 van Olen. Toen hebben we er zeker niet het maximum uitgehaald, herinner ik me nog.”

“Daarom verwacht ik van de speelsters dat ze nu beter zullen doen. We kunnen op volle sterkte aantreden. De speelsters die nu nog met wat kleine blessuurtjes kampen, zullen tegen het weekend helemaal fit zijn.”

“Momenteel staan we een beetje lager dan verwacht, vind ik. Daarom is het belangrijk dat we deze wedstrijd geconcentreerd aanvatten en afwerken.”

Meer sportnieuws