© JVDP

© JVDP

1 / 2

Parfumboetiek Otentic opent feestelijk in Volkstraat

Het kostte 3 jaar voorbereiding, maar eindelijk is het dan zover. Het parfummerk Otentic is gelanceerd. Hier geen namen van bekende modehuizen of slanke modellen om de reclamecampagne te kleuren. "Het product moet vooral zichzelf verkopen."

Ellen Bogaert

Otentic is het werk van een groep van nationale en internationale partners met een passie voor parfums. De Antwerpse Marian Nussbaum is één van hen. In de Volkstraat toonde ze gisteren met veel trots haar 100m² grote, geurende winkel. “We kozen bewust voor Antwerpen om ons eerste filiaal te openen, want dit is dé stad om aparte merken te lanceren,” zegt Marian.

Otentic is dan ook op z’n minst ‘apart’ te noemen. In tegenstelling tot de parfumerieën die meerdere merken verkopen, gaat het hier om slechts één merk dat goed is voor maar liefst 73 verschillende geuren. Verschillende winkeldisplays staan symbool voor telkens één bepaald geurthema: van zoet en fruitig tot droog en kruidig. Per display kan u dan nog eens 8 verschillende soorten parfums ruiken. Dit gebeurt niet via de klassieke papieren geurstaafjes, maar wel via glazen buisjes.

De Otentic-parfums werden ontwikkeld door parfumeur Jean-Denis Saisse uit het Zuid-Franse Grasse die tot de achtste generatie van een getalenteerde parfumeursfamilie behoort. Otentic ging met deejay Zohra in zee onder meer voor de muzikale aankleding en de multimediale beleving in de winkel.

Info: Otentic, Volkstraat 43, 2000 Antwerpen, www.otenticperfumes.com

Lees donderdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen, editie Stad

Foto: Marian Nussbaum, parfumeur Jean-Denis Saisse en Zohra: “We willen alle zintuigen kunnen prikkelen”.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio