© Dirk Kerstens

Dany May opent drie nieuwe winkels

De modeboetiek Dany May - die 37 jaar opvallend pronkte op de Teniersplaats - is verhuisd. Eigenaar Terence De Witte opende drie nieuwe winkels, waarvan één in een eigen pand op de hoek van de Quellinstraat en de Maria Theresalei. “Een zeer bewuste keuze.”

Ellen Bogaert

We treffen Terence vermoeid maar voldaan. Drie nieuwe winkels klaarstomen in enkele weken tijd kruipt blijkbaar in de kleren. In de nieuwe boetiek in de Quellinstraat worden vrouwencollecties van bekende en minder bekende luxelabels verkocht. De mannen kunnen dan weer terecht in de gloednieuwe Dany May aan Hopland en aanstaande donderdag opent Terence ook nog eens een nieuwe winkel in Schilde. “Door de werken aan de Frankrijklei en omgeving zagen we het niet langer zitten om op de Teniersplaats te blijven. Tegelijkertijd hebben we ook de strategie van onze winkel herdacht. We gaan voor betere service én een ander aanbod.”

Pak rustiger

In de Quellinstraat is het alleszins een pak rustiger dan op de bruisende Teniersplaats. “De Quellinstraat is geen winkelbuurt, maar zal het meer moeten hebben van exclusiviteit. Achter de hoek hebben we Houben, een prachtige boetiek waar onder andere het merk Céline wordt verkocht. De mensen komen daar echt wel speciaal voor naar hier. Ook wij gaan hier bepaalde merken exclusief verkopen. Alleen een goede horecazaak ontbreekt hier nog.”

Om de winkel in te richten nam Terence de interieurarchitect Lieven Musschoot onder de arm, die ook het restaurant Pure C van Sergio Herman inrichtte.

Info: www.danymay.be

Lees het volledige verhaal maandag in Gazet van Antwerpen - editie Stad

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio