© Shutterstock

Zo zag je dit beroemde gebouw in New York nog nooit

Het Flatiron Building in New York is een van de meest fotogenieke gebouwen in de stad. Voeg daar een sneeuwstorm aan toe, laat een professionele fotografe op het juiste moment een kiekje maken en het zogenaamde strijkijzergebouw krijgt een schilderachtige uitstraling.

vwh

Vorige week passeerde een zware sneeuwstorm over New York. Meer nog: de Big Apple was een van de steden aan de oostkust van de Verenigde Staten die werd getroffen door Jonas, de zwaarste blizzard in vijftig jaar.

Inwoners werden geadviseerd om - indien mogelijk - binnen te blijven tot het ergste voorbij was. Dat was buiten fotografe Michele Palazzo gerekend. Zij ging de straat op en maakte een foto van het Flatiron Building, haar favoriete gebouw in de stad.

Het resultaat gaat de hele wereld rond omdat de foto van gebouw door de winterse bewolking en de wegwaaiende sneeuw precies op een schilderij lijkt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Reizen