© Kioni Papadopoulos

Slager opent pop-up op parkeerterrein

Op een nabijgelegen parkeerterrein bouwde keurslager Michielsen uit de Anselmostraat in Antwerpen een tijdelijke zaak uit. Geen snel-snel geplaatste container, maar een volwaardige slagerij.

dbw

Keurslager Michielsen in de Anselmostraat is een echte traditiezaak. Al veertig jaar lang kunnen klanten er terecht voor kwaliteitsvolle verse vleeswaren. Omdat de zaak momenteel grondig wordt verbouwd, zag zaakvoerder Dieter Michielsen zich genoodzaakt om tijdelijk te verhuizen naar een speciaal containergebouw op het nabijgelegen parkeerterrein van het voormalig justitiepaleis.

De eerste week is net achter de rug en de pop-up heeft zijn start niet gemist. “De klanten zijn nieuwsgierig, en ook nieuwe bezoekers vinden gemakkelijk hun weg”, zegt Michielsen. “We vonden het belangrijk om onze klanten geen drie maanden in de problemen te brengen, en wilden ook onze verplichtingen naar het personeel toe blijven nakomen.”

Bamboe- en olijvenbos

De pop-upzaak een gewone container noemen, zou afbreuk doen aan de inspanningen die de zaakvoerders leverden. “In negen dagen tijd hebben we een volwaardige winkel met bijhorende keuken en een refter voor ons personeel opgebouwd”, zegt Dieter Michielsen.

Tegen midden april hoopt Michielsen zijn vernieuwde zaak te openen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio