Kleuters voor 5 februari inschrijven/aanmelden

Kleuters die in het schooljaar 2016-2017 naar school gaan, kunnen zich in Willebroek nog aanmelden tot en met vrijdagavond 5 februari tot 22u.

Jan Boey

De inschrijvingen voor het schooljaar 2016-2017, voor de kleuters geboren in 2014, verlopen via de website. De bedoeling is om alle ouders evenveel kans te geven om hun kind(eren) in te schrijven in de school van hun keuze. Met dit centraal aanmeldingssysteem, dat ondertussen zijn deugdelijkheid heeft bewezen, is de kans op een plaats in een Willebroekse school veel groter, het voorkomt wachtrijen en zorgt voor een sociale mix in alle Willebroekse scholen.

De gemeente verduidelijkt dat het gaat om alle kleuters geboren in 2014, ook die in november of december zijn geboren en ze tijdens het schooljaar 2016-2017 nog niet naar school zullen gaan. Kleuters mogen immers pas instappen als ze twee jaar en zes maanden oud zijn. Wie zijn/haar kind niet heeft aangemeld voor 5 februari kan pas vanaf 9 mei inschrijven inzoverre er dan nog vrije plaatsen zijn. http://www.willebroek.be

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio