© Twitter

Charleroi versterkt zich met “Griekse Messi”

Charleroi heeft zich maandag met de Griekse international Sotiris Ninis versterkt. Dat meldt de club op zijn website. De 25-jarige offensieve middenvelder komt over van Panathinaikos. Hij tekende een contract voor twee seizoenen, met een optie op nog eens twee jaar.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Ninis is een jeugdproduct van Panathinaikos. In 2006 kwam hij er als 16-jarige in het eerste elftal, waarna hij de jongste doelpuntenmaker in de clubgeschiedenis zou worden. Net 18 jaar geworden, scoorde hij in 2008 bij zijn debuut voor het Griekse elftal en werd hij zo ook de jongste doelpuntenmaker voor zijn land. Ninis werd als een supertalent beschouwd en kreeg de bijnaam “Griekse Messi” mee. De echte doorbraak bleef echter uit. In 2012 verkaste hij naar Parma. Die Italiaanse club leende hem na een teleurstellend seizoen aan PAOK Salonika uit en in 2014 keerde hij naar Panathinaikos terug. In juli 2015 kwam Ninis met Panathinaikos in de derde voorronde van de Champions League nog tegen Club Brugge in actie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Sporting Charleroi

MEER OVER VOETBAL