© evdw

Sluitingsprijs rechtstreeks op televisie

De Nationale Sluitingsprijs Putte-Kapellen stapt me in het sportieve avontuur van ex-beroepsrenner Nick Nuyens en wordt rechtstreeks uitgezonden op VTM.

Erik Vandewalle

De Putse koers leidt het peloton heel wat keren door de verschillende polderdorpen en is niet alleen de afsluitende wedstrijd van het Belgische seizoen, maar vanaf dit jaar ook de afsluitende koers van de Belgian Cycling Cup, die tien wielerwedstrijden bundelt.

Marcel Denisse is voorzitter van de vzw Sportkomiteit Putte-Kapellen dat elk jaar de Nationale Sluitingsprijs organiseert. “We stappen inderdaad mee in het sportief project van Procycling Events. Dat is het organisatiebureau van ex-beroepsrenner Nick Nuyens. Dat project bundelt tien wielerwedstrijden uit Vlaanderen en Wallonië. Die tien wedstrijden worden gebundeld in een regelmatigheidscriterium. Renners kunnen per wedstrijd punten verdienen bij een goede uitslag. Op deze manier stimuleert dit de renners en de teams die goed presteren om deel te nemen aan alle tien wedstrijden”, aldus een laaiend enthousiaste voorzitter van het Sportkomiteit.

Lees het volledige artikel dinsdag in Gazet van Antwerpen, editie Noord.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio