© Tom Palmaers

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Bart Peeters strikt Maggie De Block voor ‘Mag ik u kussen’

Het nieuwe seizoen van ‘Mag ik u kussen’ is binnenkort terug op tv. Dit seizoen kon Bart Peeters niemand minder dan de populairste politicus van het land strikken. Door welke charmeur Maggie De Block zich zal laten verleiden, blijft nog even een goedbewaard geheim.

mab

Vanaf donderdag 4 februari proberen drie mannen opnieuw de centrale gast te verleiden door hun radde tong en gevatte humor. Wie op het einde van Mag ik u kussen? aan het langste eind trekt, mag zich op de vrouwelijke gast storten voor een welverdiende kus.

Aan het concept van Mag ik u kussen? hebben de makers niet gesleuteld. Bart Peeters blijft de presentator van dienst en ook de verschillende rondes blijven bestaan.

Wel nieuw zijn het decor , de zender (Canvas wordt ingeruild voor Eén) en uiteraard de namen van de vrouwelijke gasten. Wie zich allemaal zal laten verleiden door Adriaan Van den Hoof, Tom Lenaerts en co blijft nog even geheim, maar één naam kan Bart Peeters alvast lossen: niemand minder dan minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) zal zich neervlijen op de pluchen zetel in de vorm van wulpse lippen...