© Facebook Wild Jo’s Market

Foodtrucks, vintage design, mode en cocktails op Wild Jo’s Market

Op de site van stadsbrouwerij De Koninck vindt in februari de eerste editie van Wild Jo’s Market plaats. Het wordt een weekend van mode, vintage design, muziek en cocktails.

JaTi

Wild Jo’s Market is een initiatief van Maxim Slootmaeckers, Mathias Theerens en Vincent Sluyts. De drie vrienden uit Antwerpen willen jonge ondernemers de kans geven om hun passie te tonen aan het grote publiek.

“Lokale artiesten en muzikanten zorgen voor live muziek, het Antwerpse breigoedlabel LN Knits warmt de markt op met zijn wollen kledij, de mannen van Cocktail Crush shaken heerlijke drankjes in hun originele ‘drinktruck’, Bastaard beschildert houten smartphone cases met de Antwerpse skyline en Parini slaat met zijn Arrogantwerpen-shirts en -hoodies de nagel op de kop”, luidt het bij de organisatie.

De bazaar deelt zijn locatie met Little Brewers Winter Garden, de pop-upbar in de binnentuin van de stadsbrouwerij. Het hele weekend serveert de winterbar fingerfood, vloeit het Bolleke rijkelijk uit de tapkraan en wordt er Wild Jo uitgeschonken.

Jonge creatieve ondernemers kunnen hun plek op de bazaar reserveren via wildjosmarket.be/standplaatsen . Meer informatie vindt u op deze Facebookpagina .

Wild Jo’s Market, zaterdag 13 en zondag 14 februari, indoor & outdoor op site van Stadsbrouwerij De Koninck, Boomgaardstraat 17

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio