© Philippe Desmet

Stap voor stap leren make-up aanbrengen

Saar Van De Goor opende zaterdag haar schoonheidssalon in de Ferdinand Maesstraat. Haar klanten kunnen er zowel overdag als 's avonds terecht voor manicure, pedicure en gelaatsverzorging.

Philippe Desmet

Saar Van De Goor (33) heeft al een vast cliënteel in haar geboortedorp Waarloos. In 2002 startte ze met een zelfstandige praktijk als schoonheidsspecialiste in het huis van haar ouders in de Wildemansstraat. Gedurende dertien jaar werkte ze er deeltijds als zelfstandige.

"Het werd tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan", stelt ze, "namelijk een eigen schoonheidssalon." Samen met haar vader verbouwde ze het pand in de Ferdinand Maesstraat 40.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn er twee cabines. "Terwijl een gezichtsmasker inwerkt bij de ene klant, kan ik een tweede klant behandelen in de andere cabine", legt Saar uit. "

Saar biedt de klassieke schoonheidsbehandelingen aan zoals manicure, pedicure en gelaatsverzorging, maar ze organiseert voortaan dus ook workshops. "Tijdens deze sessie leer ik mijn vrouwelijke klanten stap voor stap hoe ze hun dagelijkse make-up kunnen optimaliseren.

Schoonheidssalon Saar is alle dagen van de week geopend, behalve woensdag en zondag.

http://www.schoonheidsinstituutsaar.be