voetbal4de klasse c - Bart Weyen Nijlen

“Wijgmaal komt zeker niet met de glimlach”

Nijlen begon de terugronde met een misstap in Leopoldsburg, maar veel gevolgen had dat niet in het klassement. Toch willen doelman Bart Weyen en co zich vanavond op eigen veld herpakken tegen Wijgmaal om zo een nieuwe stap richting behoud te zetten.

“We weten allemaal dat het op Leopoldsburg niet onze beste match was”, aldus Weyen. “Maar door de resultaten van de ploegen onder ons is er niets gebeurd. We hebben nog een marge van acht punten op de derde laatste, dat is goed. Thuis kunnen we altijd iets meer, dus tegen Wijgmaal is het wel de bedoeling dat we iets rapen. We kunnen best zo snel mogelijk zeker zijn van dat behoud. Wijgmaal zal ook niet met de glimlach naar Nijlen afzakken, iedereen kent ondertussen onze thuisreputatie.”

Een groot deel van de kern heeft al bijgetekend, maar bij Weyen is dat nog niet het geval. “Er is al gesproken, maar ik heb nog niet getekend. Mijn eerste seizoen is hier geweldig meegevallen, zeker als Limburger in deze reeks (lacht). Ik zou nog naar een andere club kunnen overstappen, maar mijn ambitie is vooral om te spelen. Ik ben dertig en weet dat het plezanter is om in vierde te keepen dan in tweede op de bank te zitten.”

Meer sportnieuws