Optreden Fast Forward in Boomse schouwburg voor Welzijnsschakel

Deze maand is het vijftien jaar geleden dat de afdeling Welzijnsschakel Boom is gestart. Ze vieren dit met een optreden van 'Fast Forward' met de voorstelling 'gelukkig zijn' in de Boomse schouwburg.

Jan Boey

Welzijnsschakel Boom zorgt er mee voor dat elke persoon respect verdient en basisrechten heeft in deze samenleving. In de Groene Hofstraat 10 hebben ze hun vaste stek, waar een 25-tal vrijwilligers ondertussen bijstand geven aan meer dan zestig Boomse gezinnen. Op regelmatige basis bezorgen ze hen voeding, groenten, kleding, fietsen en kleine huisraad. "Wij blijven ons met hart en ziel inzetten om het onrecht van ongelijke kansen in het leven te bestrijden en deze mensen met raad en daad bij te staan. Spijtig genoeg kunnen we de deuren nog niet sluiten. Het armoedeprobleem wordt steeds groter".

Om hun 15de verjaardag te vieren heeft op dinsdag 19 januari om 19 uur in de Boomse schouwburg een optreden plaats van 'Fast Forward' met hun unieke voorstelling 'Gelukkig zijn'. Op de tonen van Nederlandstalige liedjes van onder meer Raymond, Noordkaap, Yasmine, Ann Christy en Will Tura krijgt u acteurs te zien met allemaal een andere moedertaal en culturele achtergrond. Het is kortom een combinatie van levensverhalen en liedjes die zeker een warm gevoel opwekken. Tickets www.desteigerboom.be of tel. 03-880.18.12 tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio