© pn

© pn

© AFP

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ex-vrouw Bowie blijft toch in ‘Big Brother’-huis na nieuws overlijden

De ex van David Bowie werd pas maandagmiddag op de hoogte gebracht van het overlijden van de zanger. Angie Bowie (66) neemt deel aan het Britse realityprogramma “Celebrity Big Brother” en wist daardoor van niets. Ze werd uiteindelijk door de programmamakers op de hoogte gebracht, maar besloot in het huis te blijven.

sdv

Angie Bowie was tien jaar getrouwd met David Bowie, en ze is de moeder van zijn zoon, filmregisseur Duncan Jones. Angie Bowie had geen contact meer met haar ex, en ook de relatie met haar zoon was verbroken.

“Ze heeft zelf de beslissing genomen om in het programma te blijven”, benadrukken de producenten. “Ze heeft altijd de kans om het huis te verlaten als ze van gedachte verandert. Ze zal ook de gepaste steun krijgen zodra ze die nodig heeft.”

Op de site van Big Brother heeft ze het over het ex-echtgenoot, het interview werd afgenomen voor zijn overlijden. “Wanneer ik hem voor het laatst heb gezien? Veertig jaar geleden? Ik doe alles om hem te vermijden. Dacht je dat ik beleefd ging zijn, dat ik lief ging zijn, zodat mensen me leuk zouden vinden?”

De twee ontmoetten elkaar toen Bowie nog als vormgever bij een Londens reclamebureau werkte, en zij fotomodel was. In dit fragment uit Big Brother heeft ze het over hun huwelijk.

Vastgoed

Jobs in de regio