Antwerpse Miss België gaat opnieuw studeren

Foto: Photo News

Antwerpse Miss België gaat opnieuw studeren

Print
Berchem -

Annelies Törös moet komende zaterdag haar kroontje als Miss België afstaan aan haar opvolgster. De 20-jarige Berchemse is dan ook bezig met het leven na de prijsuitreiking. “Ik ga opnieuw studeren”, laat ze optekenen in Het Laatste Nieuws.

Door Miss België 2015 te worden moest Annelies Törös haar studies even stop zetten. Nu ze het kroontje als mooiste vrouw van het land moet afstaan, pikt ze de draad weer op. “Ik ga opnieuw communicatiemanagement studeren aan de AP hogeschool”, zegt ze. “Wel deeltijds, waardoor ik via een systeem twaalf uur les per week kan volgen. Ik moet nog twee vakken afwerken uit mijn eerste jaar en combineer dat met een derde van de vakken uit het tweede jaar.”

Fotoshoots

Niet alleen haar studentenleven gaat verder, ook blijft ze aandacht geven aan haar modellencarrière. Voor de komende maanden heeft ze heel wat fotoshoots in haar agenda staan. “Het is leuk en ik verdien er iets mee”, lacht ze. “Het voorbije jaar heb ik veel geshopt, dus financieel hou ik er niet echt veel aan over.”

De finale van Miss België 2016 is zaterdagavond vanaf 20.30 uur te volgen op FOX en de Waalse zender AB3.

Nu in het nieuws