Dochter Johnny Depp prijkt voor het eerst op cover

Mode

Dochter Johnny Depp prijkt voor het eerst op cover

Print
Lily-Rose Depp, de 16-jarige dochter van acteur Johnny Depp en zangeres Vanessa Paradis, bouwt haar leven in de schijnwerpers verder op. Ze prijkt voor het eerst op de cover van modeblad Love. Daarmee treedt ze in de voetsporen van onder meer Kate Moss,Georgia Jagger en Cara Delevingne.

Sinds Lily-Rose Depp vorig jaar een modeshow van Chanel bijwoonde aan de zijde van haar mama, is de bloedmooie tiener niet meer weg te denken uit de wereld van de it-girls. Op Instagram heeft ze al meer dan 1,2 miljoen volgers, ze stond model voor de brillencollectie van Chanel en verscheen in Vogue .

Katie Grand, hoofdredactrice van Love, heeft een neus voor opkomend talent. Ze plaatste de zusjes Jenner en andere modellen al op de cover voor hun grote doorbraak. Nu kon ze Depp strikken voor de cover van de februari-uitgave. Het eindresultaat ziet er fris en fruitig uit en moet de sfeer van een sweet sixteen verjaardagsfeestje weergeven. De foto, waarop Depp te zien is met felroze lippenstift en opvallende oogschaduw, is gemaakt door onze landgenoot Willy Vanderperre.

 

#love16 Cover ?? thank you!!! @thelovemagazine @kegrand @willyvanderperre @panosyiapanis

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

NIET TE MISSEN