Twintiger opgepakt voor meerdere diefstallen

Foto: Google Street View

Twintiger opgepakt voor meerdere diefstallen

Print
Kapellen -

Een getuige betrapte zondagochtend rond 4u een man die in haar voertuig aan het inbreken was in een woonwijk in Kapellen. Nadat het slachtoffer iets naar de man had geroepen, ging hij er op de fiets vandoor. De politie werd verwittigd en deed nazicht in de buurt, de weggefietste man bleek echter verdwenen te zijn. De getuige kon de politiemensen wel nog een goede beschrijving van de man doorgeven.

Nog geen uur later ontving de politie een nieuwe oproep, ditmaal was er een verdachte man gezien in de omgeving van de Hoevensebaan. De man testte van verschillende auto’s of de deur op slot was. Een politieploeg kon de verdachte man op een fiets aantreffen in de Biartlei. Hij voldeed aan de beschrijving die eerder gegeven werd. In de fietstas van de verdachte zaten drie gps-toestellen en een honkbalknuppel.

Uit het onderzoek bleek dat de fiets van de man diezelfde nacht werd gestolen uit een garage in de buurt. De gps-toestellen waren eveneens afkomstig van auto-inbraken die tijdens de nacht van zaterdag op zondag gepleegd werden in Kapellen.

De verdachte, een 20-jarige uit het Brusselse, werd gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio