Mannelijke BV: "Ik heb met Jeroen Meus gekust"

Foto: *

Celebs

Mannelijke BV: "Ik heb met Jeroen Meus gekust"

Print
Radiomaker Peter Van de Veire heeft tijdens zijn ochtendshow op MNM een spel gespeeld met Tom Waes en Cath Luyten. Dat heet ‘Ik heb nog nooit’ en probeert goed bewaarde geheimen te ontfutselen. Zowel Tom als Cath, die samen het programma ‘Echt niet OK’ presenteren, verklapten een pikant weetje.

Peter Van de Veire en sidekick Julie Van den Steen legden de twee programmamakers enkele stellingen voor. “Ik heb nog nooit gekust met iemand van hetzelfde geslacht”, zei Van den Steen. Tom Waes moest die bewering ontkennen. “Het was niet muilen maar met Jeroen Meus heb ik toch wel, als we heel zat waren, gekust. Het was vorig jaar op Werchter. Ik ben dan ook een kusser als ik wat gedronken heb.”

Bij “Ik heb nog nooit voor de eerste keer seks gehad met een buitenlander” moest Cath iets bekennen.”Het was met een jonge Fransman die we op de skipiste hadden ontmoet. Het ging goed en het was heel gezellig. Ik was met mijn ouders en vrienden op vakantie en ’s nachts ben ik uit de chalet geslopen en ’t is gebeurd. Daarna ben ik teruggekomen en ze wisten van niets.”

NIET TE MISSEN