Zwitserse zussen openen veggierestaurant ‘Wild’

Foto: JHS

Zwitserse zussen openen veggierestaurant ‘Wild’

Print
Antwerpen -

Twee Zwitserse zussen openen zaterdag een nieuw veggierestaurant in de Grote Pieter Potstraat in hartje Antwerpen. De tekenares en de fotografe zullen er ook hun eigen werk exposeren.

‘Wild’, het is niet de meest voor de hand liggende naam voor een veggierestaurant, maar daar stonden de Italiaans-Zwitserse zusjes Chiara en Caterina Ravano niet bij stil toen ze brainstormden over een naam voor hun nieuwe zaak. Chiara Ravano (30) woont intussen twee jaar in ons land. “Mijn vriend werkt net over de grens in Nederland, maar toch kozen we bewust voor Antwerpen”, zegt ze. “Een leuke stad waar we meteen onze draai vonden.”

Chiara deed in het verleden al wat horeca-ervaring op, maar toch moest haar zus Caterina (21) haar overtuigen om volop voor een eigen zaak te gaan. “We zijn beiden vegetarisch en merkten dat er hier nog niet zo veel veggierestaurants zijn”, zegt ze.

“Daarom besloten we een zaak met een eigen verhaal te openen. We bieden bewust niet te veel gerechten aan, maar focussen op kwaliteit. Grote merken worden gemeden en we maken zo veel mogelijk gebruik van ambachtelijke en lokale producten. Zo werken we samen met twee lokale bioboerderijen en bestellen we onze koffie bij Caffènation.”

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio