Cilou Annys verklapt geslacht van baby

Celebs

Cilou Annys verklapt geslacht van baby

Print

Voormalig Miss België Cilou Annys is zwanger van een meisje. Dat zegt de 24-jarige brunette in een interview met weekblad Story.

De Brugse schone vertelt dat ze even benieuwd was om een jongen te zien opgroeien, maar dat zij en haar partner vriend Désiré Steevens (32) misschien toch net iets liever een meisje wilden. “Mijn opvolging is verzekerd”, klinkt het. ‘Ach het belangrijkste is dat ons kindje gezond is”, zegt ze. Het model heeft ook al een naam in gedachten voor haar dochter, maar die deelt ze nog niet.

Cilou Annys heeft tot nu toe geen makkelijke zwangerschap gehad. De eerste maanden was ze erg misselijk en moe. “Zo’n vermoeidheid heb ik nog nooit gevoeld. Ik viel in slaap waar ik stond”, zegt ze. Daarnaast moest Annys afrekenen met een keelontsteking en kreeg ze een auto-imuunziekte. “Ik had veel pijn aan mijn spieren en gewrichten. Ik kon niet met de auto rijden en ik moest mijn tanden al zittend poetsen. Omdat ik zwanger ben, mocht ik geen medicatie nemen.” Sinds twee weken zit ze naar eigen zeggen weer goed in haar vel.

NIET TE MISSEN