Zoektocht levert Nasrien Cnops nieuw lief op

Foto: Belga

Celebs

Zoektocht levert Nasrien Cnops nieuw lief op

Print
Voormalig MNM-dj en huidig Fox-presentatrice Nasrien Cnops (26) heeft een nieuwe man in haar leven. Begin december lanceerde ze nog een zoektocht naar iemand om haar te vergezellen naar het Festival van de Ambiance en daar bleek een geschikte partij tussen te zitten, namelijk brandweerman Dries, meldt weekblad Story.

Presentatrice Nasrien Cnops is vastbesloten om van 2016 een beter jaar te maken. In 2015 liep haar relatie namelijk op de klippen en ook carrièregewijs wou het niet zo vlotten. Maar Nasrien heeft goed nieuws, haar job bij Fox loopt nu op rolletjes, ze gaat opnieuw studeren voor dierenartsassistente en ze heeft het geluk in de liefde teruggevonden bij brandweerman Dries. Al is de relatie nog pril, toch kan ze haar geluk niet op. "Ik heb me nog nooit zo verliefd gevoeld", zegt ze in Story. 

In december nog nam Nasrien zelf het initiatief in handen om op zoek te gaan naar een date voor het Festival van de Ambiance. Geïnteresseerde mannen konden een mailtje sturen en nadien ging ze met zeven van hen op speeddate en uiteindelijk met drie naar het festival zelf. En daar bleek dus de ware tussen te zitten. 

 

Kerstwandeling! ???

Een foto die is geplaatst door Nasrien Cnops (@nasriencnops) op

 

NIET TE MISSEN