Véronique De Kock over foto zonder gordel in nieuwe Porsche: “Jaloezie is een giftig beestje”

Foto: VUM

Véronique De Kock over foto zonder gordel in nieuwe Porsche: “Jaloezie is een giftig beestje”

Print

“Jaloezie is een giftig beestje”, dat is de belangrijkste reactie die Véronique De Kock kwijt wil nadat ze in het oog van een storm stond omwille van haar gordelgebruik in haar nieuwe Porsche. “Ik snap de heisa niet.”

Presentatrice en ­model Véronique De Kock (38) deelde vorige week een foto van haar ‘laat kerstcadeau’ via de sociale media: een gloednieuwe Porsche. De voormalige Miss België postte een kiekje van het stuur van haar fonkelnieuwe wagen. Ze koppelde er meteen een spelletje aan: “zoek de fout: hoe moet het niet”. Terwijl ze – volgens de meter op haar dashboard – rondrijdt met 44 kilometer per uur, knippert het lampje “doe uw gordel om”.

Heel wat mensen waren gechoqueerd dat het model twee overtredingen begin: zonder gordel rondrijden én tegelijkertijd foto’s nemen. Volgens De Kock zelf is er geen vuiltje aan de lucht. “Die foto is genomen bij het uitrijden van het Porsche Centre in Antwerpen en dus niet op de openbare weg”, reageert ze in Story. Ze voegt er nog aan toe dat de Porsche niet zomaar een zakengeschenk was: ze heeft de gloednieuwe wagen zelf gekocht. “En ik heb er heel hard voor gewerkt. Je zou eens moeten weten hoeveel tijd en energie ik in mijn kledingzaak steek. Ik ben blij dat ik eindelijk die wagen ben kunnen gaan halen.”

Nu in het nieuws