Wendy Van Wanten: “De vogel is weggevlogen, maar mijn nest blijft open”

Foto: Patrick De Roo

Wendy Van Wanten: “De vogel is weggevlogen, maar mijn nest blijft open”

Print

Een stralende Wendy Van Wanten schittert deze week op de voorpagina van weekblad Story. Haar gezin stond op de latten tijdens een skivakantie in Tirol, maar Wendy verkoos een bikini om door de sneeuw te dartelen. Het gezinsgeluk spat ervan af, maar toch: “Die pijn om Dylan blijft knagen.”

Het doet Wendy duidelijk verdriet dat haar gezin tijdens de familievakantie niet helemaal compleet was. Franske, Estelle en Clément stonden samen op de latten, Wendy bracht hen drank en koekjes, maar Wendy’s oudste zoon Dylan wou niet mee op familievakantie. “We hebben nog contact, maar niet zoals ik het graag zou zien. Hij heeft gekozen voor zijn leven en dat moet ik respecteren. De vogel is weggevlogen, maar mijn nest blijft open...”, steekt de tv-personlijkheid haar gemis niet onder stoelen of banken.

Van Wanten beseft dat Dylan oud genoeg is om zelf te beslissen wat hij doet, maar het doet haar nog steeds veel pijn dat hij ervoor kiest haar niet meer te zien. “Ik heb thuis natuurlijk nog twee kinderen. Ik ben dagelijks met hen bezig, en dat verzacht de pijn. Maar ik heb drie kinderen, dus als moeder raakt me dit heel erg. Ik hoop dat we ooit weer samen aan de kersttafel zitten.” Vriend Frans ‘Franske’ Vancoppenolle pikt in en relativeert Wendy’s gemist: “Schat, alles komt in orde. Erover klagen helpt niet. Er zijn ouders die hun kinderen verliezen in een verkeersongeval, over wat klagen we hier dan?”

Nu in het nieuws