© Isosport

KV Oostende haalt Tomasevic weg bij Kortrijk

KV Oostende heeft een akkoord bereikt met verdediger Zarko Tomasevic. De 25-jarige Montenegrijn is op het einde van het seizoen einde contract bij KV Kortrijk en kan dus transfervrij overkomen. KVO onderhandelt echter nog over een onmiddellijke overgang. De linksvoetige verdediger tekende een contract tot en met juni 2019 bij de kustploeg.

jvh

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

KV Oostende heet Tomasevic "welkom bij ons weireldploegsje. Met de trainersstaf en Brecht Capon loopt hij hier alvast enkele oude bekenden tegen het lijf."

Tomasevic speelde in de jeugdrangen van Mornar en Partizan Belgrado maar debuteerde in het eerste elftal bij het Portugese Nacional. Na een uitleenbeurt aan Uniao, ook in Portugal, en een terugkeer naar Partizan Belgrado, belandde Tomasevic in de zomer van 2013 bij KV Kortrijk. Daar ontpopte hij zich al snel tot onbetwiste basisspeler. Ook onder het bewind van Yves Vanderhaeghe speelde Tomasevic zowat alle wedstrijden bij de Kerels.

Tomasevic is tevens international van zijn land. Hij debuteerde in 2010 bij de Montenegrijnse nationale ploeg, waar hij samenspeelt met bekende spelers als Jovetic (Inter) en Vucinic (ex-Roma). De Montenegrijn kan zowel centraal achterin als op de linksachter uit de voeten.

MEER OVER KV Kortrijk

MEER OVER VOETBAL