© Photonews

Trossard maakt seizoen vol bij OH Leuven

Er is een eind gekomen aan de soap rond Leandro Trossard. De 21-jarige aanvaller maakt het seizoen vol bij OH Leuven. KRC Genk, dat Trossard voor één jaar uitleent aan Leuven, staakt de pogingen om hem al in januari terug te halen. Het wil zo de immense druk op de schouders van de jonge speler halen. Trossard vliegt morgen naar Spanje, waar hij aanpikt op de winterstagen van OH Leuven.

mg

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Trossard wordt dit seizoen door KRC Genk voor een jaar uitgeleend aan OHL maar Peter Maes wilde de 21-jarige aanvallende middenvelder deze winter al terug naar de Cristal Arena halen. Beide clubs bereikten echter geen akkoord, nu kunnen beide partijen zich vinden in een verlengd verblijf van Trossard aan Den Dreef.

Zondag was de speler, dit seizoen een van de smaakmakers van OHL, nog niet op de afspraak om met de rest van de Leuvense kern richting Spaanse zon te vertrekken voor de winterstage, hij meldde zich ziek. "Dinsdag reist Leandro naar Oliva, daar zal hij aanpikken op de oefenstage", meldde OHL.

Oud-Heverlee Leuven staat na 21 speeldagen op een vijftiende en voorlaatste stek in de stand in de Jupiler Pro League. Het heeft 19 punten, drie meer dan rode lantaarn Westerlo. Na de winterstop starten de troepen van coach Emilio Ferrera met een thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk (16/01).

MEER OVER OH Leuven

MEER OVER VOETBAL