Japan is gastland op vakantiesalon in Brussel

Van 4 tot en met 8 februari vindt het Vakantiesalon plaats in Brussels Expo. Zoals elk jaar kiest staat er één land in de kijker. Anno 2016 mag Japan zich gastland noemen.

vwh

De bezoeker van het Vakantiesalon zal de Japanse sfeer kunnen opsnuiven dankzij een magische show en samoerai-optredens. Daarnaast zullen ze de mogelijkheid hebben om een kimono aan te trekken en foodies mogen zich verwachten aan proeverijen van Japanse specialiteiten.

Het gastland heeft trouwens ook een belangrijke verjaardag te vieren: in 2016 zijn er reeds 150 jaar diplomatieke relaties tussen België en Japan. Sinds drie maanden is het trouwens mogelijk om rechtstreeks van Brussel naar Tokio te vliegen, wat het gastland nog actueler maakt.

Het vakantiesalon loopt van 4 tot en met 8 februari in Brussels Expo. Bezoekers kunnen met hun toegangsticket ook een kijkje nemen op de Zenithbeurs, voor actieve 50-plussers, en de Sportbeurs die op hetzelfde moment plaatsvinden in de aanpalende paleizen. Meer info: www.vakantiesalon.eu

MEER OVER Reizen