© Photonews

Zwangere Anne Hathaway is paparazzi te vlug af

Anne Hathaway (33) kan ondertussen haar babybuik niet meer verbergen nu ze in het tweede trimester van haar zwangerschap terecht is gekomen. De actrice houdt haar privéleven liever verborgen voor de camera's dus toen ze tijdens een uitje naar het strand paparazzi opmerkte, besloot ze dan maar een bikinifoto op zichzelf Instagram te posten om de fotografen te snel af te zijn.

flb

Te pas en te onpas gefotografeerd worden, het is iets wat Anne Hathaway duidelijk niet bevalt en al helemaal niet nu haar babybuik duidelijk zichtbaar is geworden. Normaal is de actrice niet echt het type om weinig verhullende foto's op haar social media te posten, maar voor een keertje maakte ze een uitzondering. Al was het maar om de paparazzi te snel af te zijn.

"Het posten van een foto in bikini ligt normaal niet echt in mijn aard, maar daarnet toen ik op het strand was, merkte ik op dat ik gefotografeerd werd. Dus besliste ik dat als er dan toch een dergelijke foto van mij de wereld zal rondgaan, moet ik op zijn minst maken dat het een beeld is dat me blij maakt (en dat met mijn toestemming werd genomen). En met een filter :)", klinkt het onder de foto.