© gva

© afp

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Zwitserse zakenvrouw Margarita Louis-Dreyfus op haar 53ste zwanger van tweede tweeling (oproep)

De Zwitserse zakenvrouw Margarita Louis-Dreyfus is in verwachting van een tweeling. De 53-jarige dame is uitgerekend voor april, zo heeft de persdienst van de groep Louis-Dreyfus Commodities maandag bekendgemaakt.

Margarita Louis-Dreyfus, van Russische origine, is de weduwe van de Franse zakenman Robert Louis-Dreyfus. Ze is ook voorzitster van de Franse voetbalclub Olympique de Marseille. “Ze is van plan om haar functie van, voorzitster van de groep Louis-Dreyfus Commodities te blijven uitoefenen” tot aan haar bevalling, zo staat in het persbericht.

De huidige partner van Louis-Dreyfus is Philipp Hildebrand, de voormalige voorzitter van de Zwitserse nationale bank en vicecoorzitter van de Amerikaanse financiële instelling Black Rock.

Louis Dreyfus Commodities is een van de vier grootste groepen wereldwijd die handel drijven in landbouwproducten, zoals granen.

Margarita Louis-Dreyfus heeft al drie zoons, onder wie een tweeling, die ze kreeg met haar man die in 2009 overleed.


We zijn op zoek naar vrouwen uit de regio die op latere leeftijd nog voor het moederschap kiezen. Ben of ken je zo iemand? Contacteer ons via hier@reageren.be. Vermeld zeker uw naam, gemeente en telefoonnummer.