Britney Spears moet worden gered tijdens podiumact

Terwijl Britney Spears zich opvallend goed heeft herpakt de laatste tijd, zit het haar in het begin van het nieuwe jaar toch niet echt mee. Tijdens haar show in Las Vegas kwam ze vast te zitten aan een decorstuk en op oudejaarsavond kwam ze ook al onzacht in aanraking met een paal.

flb

Britney Spears heeft momenteel een vaste show in Planet Hollywood in Las Vegas. Zaterdag liep het echter fout bij het begin van haar hit 'Toxic'. De zangeres stond op een trap, maar kwam vast te zitten aan de boom achter haar. Het zou de bedoeling zijn geweest dat ze van de trap naar beneden sprong om erna over het publiek te vliegen, maar dat plannetje ging dus niet door. Een roadie moest haar komen losmaken zodat ze de trap kon afwandelen en het liedje voortzetten. Eerder al kwam ze tijdens een show in Las Vegas ook al eens vast te zitten met haar bodysuit, toen moesten twee dansers haar te hulp schieten.

En dat was niet het enige ongelukje van Britney in 2016. In de nacht van oud naar nieuw liep ze tegen een paal en bezeerde daarbij haar hoofd. Samen met haar zoontjes Sean en Jayden vierde ze Nieuwjaar in Las Vegas en daar deed het voorval zich voor. Op Instagram postte ze een foto van de blauwe plek op haar voorhoofd.

 

Good morning 2016! Don't mind the little bruise on my forehead... Ran into a pole ??

Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op