© Google Street View

Antwerpse (45) krijgt zeven messteken van ex-partner

Een vrouw van 45 is vrijdag lelijk toegetakeld door haar ex-vriend. Hij gaf haar zeven messteken in haar appartement in de Raapstraat. De man is voortvluchtig.

dvd

Snij- en steekwonden in haar gezicht, haar hand, haar borst, haar bil en haar achterwerk. Een vreselijke start van het jaar voor Sarah De Wilde. Volgens de 45-jarige vrouw viel haar ex-partner, de Algerijn Karim D., haar op 1 januari plots aan met een mes. “Ik zat aan de computer toen hij me een klap tegen het hoofd gaf. Toen ik me omdraaide, zag ik dat hij een mes vasthield. Hij stak me meermaals, ik gooide me op de grond en rolde me op in een bolletje. Hij stak me in totaal zeven keer. Daarna vluchtte hij weg.”

Sarah werd voor verzorging naar het ziekenhuis gevoerd. Waarom hij haar aanviel? “Ik kende hem sinds april. Een tijdje terug had ik hem duidelijk gemaakt dat onze relatie niet meer werkte voor mij”, zegt ze. “Maar sindsdien bleef hij me bellen en lastigvallen. De politie kwam daar meermaals voor ter plaatse.”

Politiewoordvoerster Veerle De Vries bevestigt dat de politie pv opstelde van de feiten. Van een arrestatie was dit weekend echter nog geen sprake. En dat zorgt voor ongerustheid bij het slachtoffer. “Ik heb sinds de feiten nauwelijks een oog dichtgedaan. Volgens de laatste informatie verbleef hij op 2 januari in Mechelen.”

Lees meer in Gazet van Antwerpen - editie Stad

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio