© UZA

Sem uit Schelle is de duizendste UZA-baby van 2015

In het Universitair Ziekenhuis Antwerpen in Edegem werd in de nacht van 22 december kleine Sem geboren. Daarmee werd dit jaar de duizendste geboorte van het jaar in het UZA gevierd. “Een historische moment”, zegt Evita Bonné van UZA. “Het is de eerste keer dat we die kaap overschrijden.”

Jan Stassijns

Sem Van Haegenberg werd geboren om 3u in de nacht van 22 december. Sem is de duizendste baby die in het UZA geboren werd dit jaar. In 2014 telde het ziekenhuis nog 971 geboortes. “Zowel mama Melissa als Sem stellen het goed”, zegt Evita Bonné, woordvoerdster van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen in Edegem.

“Nadat het gezin enkele dagen tot rust is kunnen komen, heeft het team van de materniteit het koppel op kerstavond in de bloemetjes gezet.” Sem, zijn mama Melissa en papa Steve kregen een gezinsabonnement voor de Zoo en Planckendael. “We wilden hen een herinnering meegeven van deze speciale gelegenheid”, zegt Bonné.

Sem, mama Melissa en papa Steve mochten het UZA ondertussen verlaten en genieten volop van een extra speciale kerstperiode.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio