© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

1 / 4

Zes zwaargewonden na aanrijdingen op E34

De E34 in de richting van Eindhoven was zaterdagavond een tijdlang volledig afgesloten ter hoogte van Oelegem. Dat kwam door twee aanrijdingen met personenwagens. Er zouden in totaal zes personen bij de twee ongevallen zwaargewond zijn geraakt, waaronder een gezin met drie kinderen.

BELGA, bap

Het eerste ongeval gebeurde rond 20.00 uur ter hoogte van Oelegem. Het ging om een aanrijding tussen twee auto’s. Beide wrakken lagen verspreid over de linker- en middenste rijstrook. Daarbij is een vrouwelijke bestuurder zwaargewond geraakt.

In de daarop volgende file was nog een aanrijding veroorzaakt tussen twee personenwagens. Daarbij zou een bestuurder op de achterkant van een wagen hebben ingereden. Het gezin in het voorste voertuig, bestaande uit twee ouders en drie kinderen, zou hierbij zwaargewond zijn geraakt. De autosnelweg was volledig versperd en de vier wagens moesten getakeld worden.

Automobilisten die richting Turnhout rijden, moesten de snelweg verlaten via afrit Oelegem, de route P volgen en de E34 terug oprijden via de oprit van Zoersel. Ondertussen is de weg terug vrijgemaakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie, werfinfo en meer nieuws over mobiliteit

Meer nieuws