© Facebook

© Facebook

1 / 2

Ex-manager Schumacher boos: "Ik mag Michael niet bezoeken"

Willi Weber, de voormalige manager van Michael Schumacher, heeft met een Facebook-post voor de nodige commotie gezorgd in het Formule 1-milieu.

F1journaal.be

Willi Weber was van 1988 tot en met 2010 de manager van Michael Schumacher, waarna hij opgevolgd werd door Sabine Kehm, tot op heden nog steeds de manager van de F1-legende. Sinds het ski-ongeval van de Duitse F1-legende hoorden we Weber nog niet vaak, maar door een Facebook-bericht heeft die nu alvast voor de nodige commotie gezorgd.

Volgens Weber zou Corinna, de vrouw van Michael Schumacher, Weber verboden hebben om hem te bezoeken. Weber zou volgens het Duitse BILD meermaals geprobeerd hebben om van Corinna toestemming te krijgen om Schumacher te bezoeken maar telkens zou hij een andere uitvlucht te horen hebben gekregen.

"De oorzaak ken ik niet, ik weet niet wat erachter steekt. Ik krijg telkens andere redenen en uitvluchten te horen. De laatste keer hoorde ik dat het door de vrees voor bacteriën niet ging," aldus Willi Weber.

Op Facebook laat Weber ook verstaan dat hem niets anders rest dan de mooie herinneringen aan Schumacher. Bovendien wil hij Schumacher blijven steunen in deze moeilijke periode en wil hij alles in het werk stellen om de huidige situatie te verbeteren.

Enkel de dichtste familieleden en vrienden, waaronder FIA-baas Jean Todt en voormalig teambaas Ross Brawn, mogen op bezoek bij Schumacher. Eerder deze week berichtte 'Bunte' dat Schumacher opnieuw zou kunnen stappen, maar dat werd meteen door zijn manager Sabine Kehm ontkend. BILD probeerde Kehm ook te contacteren om te reageren op de uitlatingen van Willi Weber maar ze was niet bereikbaar voor commentaar.

Op 29 december is het twee jaar geleden dat Michael Schumacher een zwaar ski-ongeval had in het Franse Méribel.

Meer F1-nieuws op F1journaal.be:

Meer sportnieuws