© Patrick Van Dyck

© Patrick Van Dyck

1 / 2

Culinair atelier Kokerij wordt omgedoopt tot The Box

Kokerij heet voortaan The Box. “De verandering slaat niet alleen op de naam”, zegt zaakvoeder Dimitri Stouraitis (33). “De hele formule is hertekend. Feesten, teambuilding, seminaries, het kan nu allemaal. Maar alles draait nog steeds rond lekker eten.”

Patrick Van Dyck

Verschillende formules zijn mogelijk. “Zelf je eten klaarmaken met of zonder hulp van onze kok, rustig vergaderen met koffie en water of feesten met familie en vrienden. Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten voor een leuke activiteit aanwezig zijn.”

Stouraitis mikt op jong en oud. “Zakenmensen die in alle intimiteit en luxe willen vergaderen of een nieuw product willen voorstellen, mensen die een feest willen geven voor familie of vrienden, vrienden die samen willen koken en enkele culinaire geheimen van onze koks willen leren kennen of vrienden die een gezellige namiddag of avond willen doorbrengen. Ook op- en afruimen hoeft niet. Daar zorgen wij voor. Bij ons moet je zelf alleen zorgen voor je goede humeur. Alle zorgen die bij een feest horen, nemen wij voor onze rekening.”

Dimitri en zijn team hebben er alle vertrouwen in. “Kokerij heeft bewezen dat de formule werkt. Wij hebben ze alleen uitgebreid en willen zo nog meer service bieden. Ik ben me er meer dan ooit van bewust dat je iedere klant moet verzorgen alsof het je beste vriend is.”

info: The Box, Kleistraat 175, Aartselaar (naast restaurant De Pistache)

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - Editie Zuid

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio