© Instagram

Lingeriemodel onder vuur door babyfoto

De Amerikaanse Sarah Stage, het lingeriemodel dat eerder in de media kwam omdat ze na negen maanden zwangerschap bijna geen babybuik had, komt weer in opspraak. Deze keer krijgt ze kritiek op sociale media omdat haar baby op de grond ligt te slapen terwijl ze kleren past.

vwh

Lees hier: hoogzwanger fitnessmodel pronkt met klein buikje

De 31-jarige Sarah Stage was onlangs aan het winkelen in Sherman Oaks, Los Angeles, en paste een lange blauwe jurk in het pashokje. Ze nam een selfie en deelde die trots met haar volgers op Snapchat. Een klein detail lokte heel wat negatieve reacties uit. Baby James, intussen acht maanden, lag op de grond te slapen.

“Je baby op het tapijt in een pashokje leggen om selfies te kunnen maken. Dat is een goed voorbeeld van een slechte moeder”, schreef ene Jennifer Redpath. “Schoon tapijt of niet: ik zou mijn kind er nooit op laten slapen”, voegde Kaity Hunter eraan toe in een andere reactie. Sommige mensen namen het ook op voor Stage en bewonderen het feit dat ze een mama is die kan multitasken. “Ze brengt ten minste wel tijd door met haar kind in plaats dat ze een nanny inschakelt”, weet Amanda Chalifoux. “Stop met haten, mensen. Als je goed kijkt, dan zie je dat de baby op een deken ligt en niet rechtstreeks op het tapijt. Bovendien is het leuk dat ze met haar kind gaat shoppen. Dat is vaak een lastige opgave. Bovendien zijn pashokjes te klein om een kinderwagen in te krijgen.”

Stage reageerde op de zure reacties met een nieuwe foto van baby James, die ze naar de Amerikaanse website TMZ stuurde. Daarop is duidelijk te zien dat het kindje inderdaad op een blauw dekentje ligt te slapen. “Ik wil hem niet wakker maken”, staat er op het kiekje. Stage zegt in een reactie aan de site dat de baby, die voor de gelegenheid een groene kerstoutfit droeg, een uur gedut heeft terwijl ze kleren paste.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN