Deze foto’s van Kim Kardashian zijn niet wat ze lijken

Het is moeilijk te geloven, maar de Amerikaanse realityster Kim Kardashian staat niet op deze foto’s. Dit zijn kiekjes van de 20-jarige modeblogster Kamilla Osman uit het Canadese Toronto. Zij mag zichzelf een lookalike van de ster noemen.

vwh

Kamilla Osman, die meer dan 100.000 volgers heeft op Instagram, lijkt wel de tweelingzus van Kim Kardashian te zijn. Puur toeval, zo blijkt, want in het Amerikaanse entertainmentblad People zegt Osman dat ze niet probeert om op de echte Kardashian te lijken. “Ik heb Azerbeidzjaanse roots, Kim Kardashian heeft Armeense roots. Op dat vlak hebben we heel verschillende achtergronden. Maar misschien hebben die wel een invloed gehad op onze looks. De meeste meisjes in Azerbeidzjan zien er zo uit.”

Veel van haar Instagram-volgers geloven niet dat de looks van de brunette natuurlijk zijn en vermoeden dat ze plastische ingrepen heeft ondergaan om op de wereldberoemde ster te lijken. Dat ontkracht Osman. “ Het doet pijn om dat te horen. Ik heb natuurlijk lang en donker haar, een olijfkleurige huid, amandelvormige ogen en een slank gezicht”, klinkt het. Ze voegt er aan toe dat ze Kim Kardashian zeker een mooie vrouw is en vindt het dan ook een compliment wanneer mensen zeggen dat ze er heel hard op lijkt.

 

A photo posted by kamïlla osman (@kamiosman) on

 

A photo posted by kamïlla osman (@kamiosman) on

 

A photo posted by kamïlla osman (@kamiosman) on

 

A photo posted by kamïlla osman (@kamiosman) on

 

 

NIET TE MISSEN